Monday, May 17, 2010

Selamat datang ke Romzy Studio Alor SetarTeristimewa untuk anda bakal Raja Sehari
Ingin abadikan memori indah dalam erti kata YANG TERBAIK.Romzy Studio Alor Setar mampu merealisasikan impian anda. Hanya maklumat dihujung jari anda kami mampu mengikut kehendak anda dan impian anda menjadi kenyataan.Kami mengorak langkah mengikut arus kemodenan dengan ciptaan baju,hiasan pelamin hiasan kamar beradu dan sebagainya adalah hasil daripada idea dan kreativiti yang di cetus oleh pekerja kami yang dedikasi lagi bijaksana untuk memenuhi kehendak pelanggan. Romzy Studio dengan prinsipnya Biar Over Tapi Vouge adalah moto kami dan menjadi peransang diatas setiap ciptaan atau rekaan yang kami hasilkan.

REKAAN TERKINI UNTUK BAKAL RAJA SEHARI

MERAH SALJU

Ini adalah koleksi peribadi kami yang kami paparkan dan baju rekaan butik kami ini masih belum siap sepenuhnya.Masih dalam proses jahitan manik yang mengambil masa agak panjang. Pelbagai jenis warna yang boleh didapati di studio kami disini dimana rekaan ini berkonsepkan jubah moden yang menjadi ikutan dan kegilaan bakal raja sehari.

Hitam Menawan
Bakal menambat hati teruna dengan berona kehitaman dan ditambah pula dengan batu-batu swareski yang ditaburkan di bahagian hadapan dan ditambah pula dengan juntain manik jepun dan batu swaraski bagi menambah kan keanggunan pemakainya dan menaik serikan keayuan pengantin.

PERKHIDMATAN YANG DITAWARKAN  • Menyewa baju pengantin lelaki dan perempuan

  • Menyediakan perhiasan pelamin, kamar beradu dan juga hiasan meja santapan pengantin.

  • Menyediakan perkhidmatan mengubah hantaran, menyewa dulang dan lapik hantaran, menyewa aksesori pengantin dan sebagainya .

  • Menyediakan perkhidmatan make up pengantin dan menaik seri wajah pengantin.

  • Menyediakan perkhidmatan PA System dan juga MC ataupun pengacara majlis.

  • Perkhidmatan melukis inai tangan dan kaki.

  • Perkhidmatan Wedding Planer untuk raja sehari.
PERKHIDMATAN MAKE UP DAN ANDAMAN PENGANTIN

SEBELUM SELEPASPAKEJ FOTOGRAFI
2 comments: